A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

anti-ageing

Gyógynövények varázsa a szépségápolásban

2024. 05. 10. 14:35:20

Az emberiség évszázadok óta gyógynövényeket használ szépségének megőrzésére és javítására. Az ősi kultúrák már felismerték ezeknek a növényeknek az értékét a bőr és a haj egészségére gyakorolt pozitív hatásaik miatt. Ma, a modern kozmetikumok világában ismét előtérbe kerülnek ezek a természetes megoldások, mivel egyre többen keresik az egyszerűbb és természetesebb szépségápolási módszereket.

Hogyan érheted el a Glass Skin hatást? Tippek és Trükkök

2024. 05. 03. 13:19:35

Az elmúlt években a koreai szépségápolás világában egy új trend tűnt fel, ami hatalmas népszerűségre tett szert: a Glass Skin. Ez a kifejezés angolul az „üveg bőrre” utal és egy olyan bőrápolási célra vonatkozik, ami a tökéletesen tiszta, ragyogó és sima bőrképet célozza meg. A Glass Skin nemcsak egy trend, hanem egy életmód is, amelyet megfelelő rutinnal és termékekkel lehet elérni.

Tavaszi felfrissülés: személyes kedvenceink

2024. 04. 02. 12:42:30

Ahogy beköszönt a tavasz, úgy változik meg a bőrünk igénye is. A hideg téli napok után sokan vágyunk valami extra ápolásra, valamire, ami felfrissíti, feltölti és hidratálja bőrünket, hogy az új évszakban is ragyogóak lehessünk. Összeállítottuk a Kedvenc Krémem webáruházból személyes kedvenceinket, melyekkel garantáltan felkészülhetsz a tavaszi időjárás kihívásaira. Számos hatóanyag létezik, amelyek segítenek feltölteni és revitalizálni a bőrt ebben az időszakban. Lássunk néhány ilyet:

Beszámoló a Cosmoprofról

2024. 03. 28. 09:08:51

Ragyogás és innováció: beszámoló Európa legnagyobb szépségipari kiállításáról, a Cosmoprof Worldwide Bologna 2024-ről

A Beauty Partner csapata minden évben ellátogat Európa legnagyobb beauty expójára a Cosmoprofra, hogy elhozzuk nektek a kozmetikai ipar legújabb vívmányait. Ilyenkor napokig megállás nélkül haladunk végig a több mint 3000 standon, amely 200 000 négyzetméteren foglal helyet. Megéri a fáradozást, mert ahogy telnek az évek, a szépségipar folyamatosan átalakul és fejlődik, új trendek jelennek meg, új márkák és új termékek kerülnek a piacra. Az évente megrendezett Cosmoprof Worldwide Bologna nem csupán egy egyszerű kiállítás, hanem egy olyan esemény, ahol a szépségipar legújabb és leginnovatívabb ötletei találkoznak. Ez idén sem volt ez másként, amikor ismételten összegyűlt a világ szépségipari szakembereinek krémje Bologna Fiere pavilonjaiban.

Szépülj velünk éjszaka!

2024. 03. 12. 16:43:51

Kedves Szépségimádó!

Ma olyan fontos témáról szeretnék beszélni veled, ami a szépségápolásban és az egészséges bőrápolásban alapvető szerepet játszik: az alvásról. Azonban nemcsak az alvás fontosságáról, hanem az esti rutin és a letisztítás kiemelt jelentőségéről is szeretnék szót ejteni. Készen állsz felfedezni, hogyan kapcsolódik össze mindez, és miért olyan fontos a bőrünk egészsége és szépsége szempontjából? Akkor kísérj el a részletekbe!

Kényeztesd magad a virágok erejével!

2024. 03. 06. 15:04:13

Virág hatóanyagok az arcápolásban: természetes ragyogás és fiatalosság

A szépségápolásban egyre nagyobb figyelmet kapnak a természetes összetevők, melyeknek nem csupán illatuk és színük miatt van jelentőségük, hanem a bőr számára nyújtott különleges gondoskodásuk miatt is. A virágok különleges hatóanyagokat rejtenek magukban, melyek nem csupán kellemes érzést nyújtanak az arcápolás során, de hidratáló és anti-ageing tulajdonságaik révén az egészséges és fiatalos bőr megőrzésében is fontos szerepet töltenek be.

Az oldal tetejére