A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Ünnepeljük együtt bolygónkat - Utunk a fenntarthatóság felé

Ünnepeljük együtt bolygónkat - Utunk a fenntarthatóság felé

Üdvözöllek a Kedvenc Krémem blogján!

Ma ünnepeljük a Föld Napját, amely arra emlékeztet bennünket, hogy milyen fontos odafigyelni bolygónkra és tenni érte. Szeretnénk megosztani veletek, hogy mi mindent teszünk azért, hogy hozzájáruljunk a fenntarthatósághoz és környezetünk védelméhez. Tudjuk, hogy fontos számotokra is, hogy ne csak szép és hatékony termékeket vásároljatok, hanem olyan márkákat is támogassatok, amelyek felelősséget vállalnak a bolygónkért. Így hát szeretnénk bemutatni, hogy mit teszünk a fenntartható jövőért.

Természetes alapanyagok: minden márkánk termékeinek összetevőit gondosan válogatják ki annak érdekében, hogy minél több természetes, fenntartható forrásból származó összetevőt tartalmazzanak. Azt hisszük, hogy a természet adta alapanyagok nemcsak hatékonyak, hanem kíméletesek is a bőrhöz és a környezethez.

Csomagolás: tudjuk, hogy a felesleges csomagolás jelentős terhet jelent a környezetünknek, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható csomagolási megoldásokra, amikor a csomagokat adjuk fel nektek. Újrahasznosított anyagból készülnek a dobozaink, amiben feladjuk a rendeléseteket, ez a töltőanyagainkra is igaz. Igyekszünk minimalizálni a csomagolóanyagok mennyiségét és ha lehetséges, akkor újrahasznosított anyagokat használunk. Az összes márkánk kivezette a dobozok celofán csomagolását, hogy kímélje a környezetet és újrahasznosított dobozokat használnak csomagolásként. A Bielenda által gyártott termékek dobozai FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termékek többsége karton dobozokban érkezik hozzánk, a legtöbb 6-, 12-, 24-esével van csomagolva. A dobozok többségéből egy speciális eszközzel töltőanyagot csinálunk, amit erre a célra szerzett be a cég. A többi dobozban pedig rendeléseket adunk fel partnereinknek.

Újrahasznosítás: a fenntarthatóság számunkra nemcsak az alapanyagokra és a csomagolásra vonatkozik. Arra szeretnénk ösztönözni, hogy gondoskodj te is az újra hasznosításról, például a krémek, miután elfogytak a tégelyeiket számos módon tudod még használni, például: alapos elmosás után, megtöltheted házi készítésű szósszal, növényt csíráztathatsz vagy ültethetsz benne, illetve ékszereket is tárolhatsz benne.

Átláthatóság: fontosnak tartjuk, hogy őszintén kommunikáljunk közösségünkkel, ezért minden termékünk összetevőit és fenntarthatósági gyakorlatainkat átláthatóan közöljük weboldalunkon. Így mindenki számára világos, hogy milyen elvek és értékek mentén működünk.

Célunk az is, hogy fenntartható üzleti gyakorlatokat kövessünk. Ez magában foglalja az energiahatékonyságra és a vízfelhasználás csökkentésére irányuló erőfeszítéseket, valamint az etikus beszerzési gyakorlatokat is. Fontosnak tartjuk, hogy a beszállítóink is hasonló elveket kövessenek, és támogassák azokat a vállalatokat, amelyek fenntartható módon működnek.

A Kedvenc Krémem csapata mindent megtesz azért, hogy termékeink ne csak szépek és hatékonyak legyenek, hanem felelősségteljes választást jelentsenek a környezettudatos vásárlók számára is. Köszönjük, hogy támogattok minket ezen az úton.

Köszönjük, hogy velünk tartotok!

Üdvözlettel,

A Kedvenc Krémem Csapata

Az oldal tetejére