A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
ÉRTEM

Szépségápolás épített szempillákkal

Szépségápolás épített szempillákkal

Egyre többen keresik fel kozmetikusukat, hogy tartós műszempillával tegyék tekintetüket még vonzóbbá, legyen szó 3D-s, 4D-s, 5D-s stb. változatokról. Nekünk, mint szempilla stylistoknak feladatunk kiválasztani, hogy milyen ragasztóval, pillaminőséggel dolgozunk, valamint emellett az is felelősségünk, hogy milyen kiegészítő termékeket ajánlunk a szemkörnyék és a szempillák ápolására.

A műszempillát viselők külön ápolást igényelnek, mivel a ragasztót oldják az olajos szemfesték eltávolítók, ezért olyat keressünk, ami megfelelően eltávolítja a szennyeződéseket és a szemfestéket, míg a pillákat a helyükön hagyja. Erre a legalkalmasabbak a micellás lemosók, mint például a Rose Care nyugtató hatású micellás rózsavíz.

Hogyan regenerálhatjuk az igénybe vett pillákat?

Érdemes időközönként szüneteltetni a műszempilla viselését. A Long Lashes Forever szempillanövesztő szérum segítségével, már pár hét alatt regenerálhatjuk a pillákat. Ez egy bimatropos tartalmú szérum, mely hosszabbá, dúsabbá és vastagabbá varázsolja őket, valamint hyaluronsavval hidratálja, bársonyossá teszi a szempilla felületét, a B-vitaminnal javítja a szerkezetüket, erősebbé, rugalmasabbá és ragyogóbbá téve őket. Az allantoin tartalma pedig megelőzi a kipirosodást és az irritációt.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Az oldal tetejére