A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Mit tesz a Beauty Partner a bolygóért?

Mit tesz a Beauty Partner a bolygóért?
Április 22-én van a Föld Világnapja. Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet, hogy mennyire fontos, hogy odafigyeljünk környezetünkre és óvjuk a természetet. A Beauty Partner is számos lépést tesz, hogy a bolygónk élhető maradhasson, ilyen apróság például, hogy az irodában ballonos vizet fogyasztunk a palackos ásványvíz helyett. Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, melyet újra is hasznosítunk. A rendeléseket nem nyomtatjuk ki egyesével.

A kozmetikai gyártók, akikkel együtt dolgozunk, egyre nagyobb figyelmet fordítanak a környezetvédelemre a hulladék csökkentésére. Nekünk is szívügyünk, hogy a szemetet a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük.

A hozzánk beérkező áru csomagolását eddig is újra felhasználtuk, azzal hogy a rendeléseidet ezekben adtuk fel. Kérünk, hogy Te is hasznosítsd tovább ezeket a dobozokat!

Idén beruháztunk egy HSM ProfiPack C400 speciális kartonaprító gépre, amivel a már nem felhasználható papírdobozokból tömőanyagot tudunk készíteni. Így még kevesebb műanyagot használunk fel, és még egy funkciót tudunk adni a nálunk lévő papírnak!

A Make-up Studio-tól, amelyik terméknél van csomagolásmentes, ott azokat rendeljük.

A Bielenda és az Oceanic termékek gyártása során a fólia csomagolást folyamatosan elhagyják a gyártók, továbbá:

A Lift 4 Skin újdonságok csomagolása FSC szertifikált papírból készül.

A Bielenda újdonságok kartoncsomagolása (FSC® tanúsított) felelősségteljes forrásból származik, az üveg 30%-ban törött, újrahasznosított üvegből készül. A csomagolás celofánmentes és újrahasznosítható. A termékek PETA minősítést kaptak – cruelty-free.

Az összes általunk forgalmazott terméket állatkísérlet-mentesen állítják elő.

A Bielenda Eco Sorbet Raspberry – Hidratáló és nyugtató hatású málnás arckrém a “GO GREEN” főkategórián belül a “BIO- ÉS/VAGY NATÚR ARCÁPOLÓ” kategóriában indult a 2022-es Marie Claire Beauty Awards-on.

A Beauty Partner 2 további kategóriában indult:

Az “EGYÉB” főkategórián belül az “ÉV INNOVCIÓJA” kategóriában indítottuk el a: Lift 4 Skin Beauty Booster - Dual revitalizáló hatású szérum és SPF 30 arckrém 12% C-vitaminnal termékünket.

Az “EGYÉB” főkategórián belül a “ LEGJOBB BEAUTY WEBSHOP” kategóriában indult a Kedvenc Krémem Webáruház.

Megköszönjük, ha szavazol ránk a képre kattintva!


Ne feledd 04.24-én a Kísérleti Állatok Világnapja! Ne csak bolygónkra, de az élőlényekre és az állatokra is figyeljünk oda!

Az oldal tetejére