A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
ÉRTEM

Fényvédelem nem csak nyáron!

Fényvédelem nem csak nyáron!

A photo-ageing káros hatásait nem kell bemutatnunk és szerencsére mindenki egyre jobban tájékozott a témában és kifejezetten keresik az SPF-el ellátott nappali krémeket, melyek akár a kék fény szűrőt (HEV) is tartalmaznak. Ráadásul mivel egyre elterjedtebbek a savas, retinolos és egyéb fényérzékenyítő kozmetikai arckezelések és otthoni ápoló kozmetikumok, a fényvédelem már nem csak nyáron fontos szempont.

A nyári melegben mindenki szeret kimozdulni a szabadba és a séták mellett, szeretettel töltjük el időnket a strandon, vagy a medence partján. A fokozott UV-sugárzás okozta napégést elkerülhetjük, ha a megfelelő faktorszámú napvédelemmel ellátott naptejet használjuk testünk bőrén. A Bielenda Sun Care vízálló napvédői SPF 20, SPF 30 és SPF 50 faktoros védelemmel vannak ellátva. Egy átlagos ember bőre, körülbelül 30 percet bír ki a napon, mielőtt leégne. A naptejeken lévő faktor szám azt mutatja, hogy ezt az időt mennyivel tudod meghosszabbítani és mennyi percig tartózkodhatsz a napon, mielőtt bőröd leégne. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő időközönként kenjük be újra magunkat!

Viszont nem csak a testünk bőrének ápolása fontos ebben az időszakban. Mivel arcbőrünk sokkal vékonyabb és érzékenyebb, ezért fokozottabb védelemre és ápolásra van szüksége, legalább SPF 50-es fényvédőt használjunk!

Ahogy kezdenek rövidülni a nappalok, ne gondoljuk, hogy a nap ereje is csökken. A nyár végi és őszi időszakban is oda kell figyelnünk bőrünk védelmére! Ha nem figyelsz oda és nem használsz megfelelő védelemmel ellátott naptejet és túl sokat vagy a napon a nem ajánlott időben, akkor bizony könnyen megpirulhat a bőröd!

Ilyenkor használd a nyugtató, hidratáló és tápláló hatású gélt, mely 86%-os aktív aloe vera tartalommal ápolja bőröd, valamint speciálisan az érzékeny bőrre fejlesztették ki. Napozás után egyébként is érdemes nyugtató hatású készítménnyel ápolni bőrünket, ehhez tökéletes választás a Yellow Rose Aloe Vera gélje.

Egyébként is érdemes napozás után egy gyors zuhanyt venni és bekenni a bőrünket egy hidratáló és nyugtató hatású napozás utáni készítménnyel. Ehhez tökéletes választás a Bielend a Sun Care SOS napozás utáni balzsamja, mely 10%-ban tartalmaz aloe verát.

Most 20% kedvezményt adunk minden Bielenda Sun Care termékre a webshopon!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Az oldal tetejére