A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Beszámoló a Cosmoprofról

Beszámoló a Cosmoprofról

Ragyogás és innováció: beszámoló Európa legnagyobb szépségipari kiállításáról, a Cosmoprof Worldwide Bologna 2024-ről

A Beauty Partner csapata minden évben ellátogat Európa legnagyobb beauty expójára a Cosmoprofra, hogy elhozzuk nektek a kozmetikai ipar legújabb vívmányait. Ilyenkor napokig megállás nélkül haladunk végig a több mint 3000 standon, amely 200 000 négyzetméteren foglal helyet. Megéri a fáradozást, mert ahogy telnek az évek, a szépségipar folyamatosan átalakul és fejlődik, új trendek jelennek meg, új márkák és új termékek kerülnek a piacra. Az évente megrendezett Cosmoprof Worldwide Bologna nem csupán egy egyszerű kiállítás, hanem egy olyan esemény, ahol a szépségipar legújabb és leginnovatívabb ötletei találkoznak. Ez idén sem volt ez másként, amikor ismételten összegyűlt a világ szépségipari szakembereinek krémje Bologna Fiere pavilonjaiban.

A 2024-es Cosmoprof Worldwide Bologna lenyűgöző látvánnyal fogadott minket, amint a világ minden tájáról érkező szakemberek, márkák és vállalkozások képviselői betöltötték a Bologna Fiere kiállítási központját. Azonnal érezhető volt a kreativitás és az innováció energiája, amely áthatotta a levegőt, alig vártuk, hogy belevethessük magunkat az újdonságok forgatagába.

A legújabb trendek
Az idei esemény fókuszában a fenntarthatóság és az egészség állt. A szépségipar egyre nagyobb figyelmet fordít az ökológiai lábnyom csökkentésére és ez tükröződött a kiállított termékek és szolgáltatások széles választékában. A fenntartható csomagolású termékek, az organikus összetevőket felhasználó márkák és az állatokon nem tesztelt kozmetikumok iránti kereslet mind jelzi ezt a pozitív irányváltást.
Emellett a technológiai fejlesztések is nagy figyelmet kaptak. A digitális technológiák egyre inkább beépülnek a szépségiparba, lehetővé téve az egyéni arc- és testápolási és sminkelési rutinok testreszabását. Okos kozmetikai eszközök új dimenziót nyitottak a szépségápolás világában.

A Cosmoprof Worldwide Bologna nem csupán egy kiállítás, hanem egy inspiráló fórum is, ahol a szakemberek és vezetők megoszthatják tudásukat és tapasztalataikat. Olyan témák kerültek terítékre, mint a fenntartható szépségipar, a digitális marketing legújabb trendjei, valamint a wellness és a szépség összefonódása. Az esemény ideális platformot kínál a legújabb termékek és innovációk bemutatására. A kiállítók számos új terméket és szolgáltatást mutatnak be, amelyek elősegítik a szépségápolási rutinok testreszabását a legkomplexebb bőrproblémákra is.

A kiállítás kiváló lehetőséget nyújtott az üzleti kapcsolatok építésére és erősítésére. A kiállítás lehetőséget kínál, hogy új partnerkapcsolatok, új projekteket és megállapodások jöjjenek létre. A kereskedelmi vásár szerves része volt a szépségipar globális hálózatának bővítése és erősítése. Ez ránk, a Beauty Partner csapatára is igaz volt, hiszen számos új és meglévő partnerünkkel találkozhattunk és dolgoztunk a legújabb trendek magyarországi bevezetésén. A legújabb innovációk termékeit már meg is találod webshopunkban, így elsők között építheted be arcápolási rutinodba a 2024-es év innovációit.

Alább össze is gyűjtöttük Nektek az újdonságokat:

Az oldal tetejére