A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Állatok Világnapja

Állatok Világnapja

Biztosan sokan tudjátok, hogy október 4-én van az állatok világnapja.
A Nemzetközi Állatvédő Liga 1989. október 21-én fogadta el az Állati jogok egyetemes nyilatkozatát. Ez nemcsak az állatkínzás tilalmáról, hanem az állatokkal kapcsolatos pozitív bánásmódról is szól. Magyarországon az Országgyűlés 1998-ban alkotta meg az állatvédelmi törvényt. Az EU az egyik legmagasabb szintű védelmet nyújtja az állatoknak

Az általunk forgalmazott márkák az EU területéről származnak, állatokon nem tesztelt termékek. Mivel szívügyeink az állatok, nem is tudnánk olyan branddel dolgozni, ami állatokon tesztel vagy bántalmaz.
Kedvenceink feldobják mindennapjainkat, szeretetet visznek az életünkbe, boldogságot sugároznak magukból. Mi, a Beauty Partnernél imádjuk az állatokat, ha tehetnénk mini alpakákkal, nyuszikkal, kiskutyákkal, cicákkal együtt dolgoznánk.


Nagy szerencsénkre viszont van egy nagyon aranyos közepes termetű kutyánk az irodában, akit Kiflinek hívnak. Kifli most lett 10 éves, fel is köszöntöttük a megfelelő módon, külön neki készült virsli tortával és párizsival. Az évnek majdnem minden munkanapján bent van, ezért rengeteg simogatással és jutalomfalattal ajándékozzuk meg. Persze néha home office napokat is tart, amit a csapat nem díjaz, mert mindenkinek hiányzik.

Íme Kifli:

Ünnepeljük együtt az állatokat és a #crueltyfree brandeket!
Ezért szeretnénk titeket megajándekozni egy kedvezménnyel. Az akció október 3-9-ig tart.
•    Személyes vásárlás esetén (1132 Budapest, Kádár utca 5.) 20% kedvezményt adunk (és még Kiflivel is találkozhatsz, ha szerencséd van)
•    Online vásárlás esetén 15% kedvezményt 
Kuponkód: CRUELTYFREE

Amennyiben a vegán termékeket választod a mindennapok során, akkor van egy továbi jó hírünk: vegán termékeink nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt. Külön jelölést kapnak ezek a termékek: egy kis levél vagy egy zöld „V” alakú pipa szimbólum található rajtuk. Néhány példa, ha vegán terméket szeretnél: Bielenda Eco Sorbet, Botanical Clays, Bio Vitamin C, Bakuchiol, CBD Cannabidiol, Blueberry C-TOX, Vegan Friendly.


Szeressétek, öleljétek kis kedvenceiteket! :)

Az oldal tetejére